Vad kan vi göra för dig?

Vi kan bygga nya sajter

Vi designar och skapar din nya sajt från noll. Vi fixar grafisk design eller så bygger vi sajten efter er egen designmall.

Enklare klassiska sajter, eller moderna Single Page Applications drivna av React eller Vue är inget problem. Inte heller om ni vill ha en app för Apple eller Android. Isåfall använder vi oss av React Native.

Vi uppgraderar er gamla sajt

Vi kan fräscha upp er gamla sajt så att den platsar i dagens mediabrus. Genom att använda dagens standard för utveckling samt SEO-optimisering kommer din sajt högt upp på Google-sökningarna.

Vi bygger Appar för iPhone och Android

Vi kan bygga appar på iPhone och Android. Vi behärskar många tekniker som t.ex. React Native och Xamarin om man vill spara tid genom att utveckla för båda plattformarna med gemensam kod, men vi kan självklart programmera ”native” i Swift för iOS eller Java för Android om speciell funktionalitet behövs.

Vi behärskar både frontend och backend

Om du vill ha en koppling mellan ditt existerande system och någon annan backend, fixar vi det.

Bluetooth, OCR, QR-koder

Vi har gjort flera sådana lösningar och är experter på detta område.

Machine learning och AI

Oavsett om det gäller ansiktsigenkänning, värdering av bostäder eller aktiehandel, är machine learning (ML) ett område på stark frammarsch. Vi kan det!

Vi tillverkar ”plugins” till WordPress

Om ni behöver någon form av specialmodul till er sajt kan vi bygga den. Vi har stor kunskap i programspråket PHP, som WordPress är byggt i.

Exempel kan vara en modul som hämtar priser eller information ifrån en annan databas eller system.

Vi anpassar sajten till smartphones och läsplattor

Idag surfar 70% av användarna med hjälp av telefon eller läsplatta. Vi kan anpassa er befintliga sajt så att den blir en behaglig upplevelse på mindre skärmar.

vare sig man använder en iPhone/iPad eller en laptop är det viktigt att din sajt ser bra ut. Våra metoder försäkrar sig om att man utnyttjar respektive plattform på bästa sätt.

Vi lägger upp en ”Ny version kommer snart”

Varje kundbesök skall tas vara på. Även om sajten, eller en del av den, inte är klart är det viktigt att ge information om detta. Kanske även en försmak på vad som kommer att komma.

Kontakta oss